Minecraft: Kníha zábavy na celý rok - Brožina, Jaroslav (Alicanto - Albatros Media s.r.o, 2025)
Zaujímavosti a zábavné úlohy zo sveta Minecraftu! Nová oficiálna ročenka Minecraftu je tu pre vás! Pripomeňte si s nami úspešný hraný film Minecraft a poďte preskúmať, čo je nové v hráčskej komunite ako aj priamo v hre. V tejto knihe nájdete veľa zábavných úloh, staviteľských výziev alebo kvízov!