Minecraft : Výzvy na prežitie: dobrodružná edícia - Stone, Tom 1992- (2025)
Ste pripravení posunúť svoje schopnosti na prežitie v Minecrafte na vyššiu úroveň? Nech už hráte akokoľvek, táto kniha plná výziev zlepší vaše zručnosti a inšpiruje vás, ako si s novými zábavnými spôsobmi užiť osamote alebo s priateľmi zábavný svet Minecraftu.