Minecraft Výzvy na prežitie: dobrodružná edícia - Stone, Tom 1992-; Brožina, Jaroslav; Mojang Studios
Ste pripravení posunúť svoje schopnosti na prežitie v Minecrafte na vyššiu úroveň? Nech už hráte akokoľvek, táto kniha plná výziev zlepší vaše zručnosti a inšpiruje vás, ako si s novými zábavnými spôsobmi užiť osamote alebo s priateľmi zábavný svet Minecraftu.
Keywords: počítačové hry; herné stratégie; computer games; game strategy; ríručky; handbooks and manuals