Tradície hmotnej kultúry Ukrajincov na Slovensku - Sopoliga, Miroslav, 1946- (Bratislava Veda, 2006)
Obsahuje resumé
Keywords: ľudová kultúra; Ukrajinci; národnostné menšiny; Slovensko; štúdie; fotografické publikácie