Ústava pre Európu Rím 29.10.2004 (Luxemburg Úrad pre vydávanie úradných publikácií Európskych spoločenstiev, 2004)
internetová stránka: http://europa.eu.int
Názov a podnázov z obalu
Keywords: Európska únia; Ústavná zmluva Európskej únie; ústava; Constitution; krajiny Európskej únie; European Union countries; informačné publikácie; Information publications