Případ Sant'Ambrogio : utajený skandál římských řeholnic - Wolf, Hubert, 1959- (Prostor, 2017)
Skutečný, více než století utajovaný církevní skandál, odehrávající se poblíž sídla samotného papeže, se prostřednictvím knihy Případ Sant'Ambrogio dostává mimo zdi uzamčeného církevního světa.