Prominentka - Ciesielski, J’Nell; Richterová, Ingrida (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
Kat má ako dcéra sira Alfreda Whitforda isté povinnosti. Nikdy by jej nenapadlo, že bude naháňať sestru Ellie až do nacistami okupovaného Paríža. Ellie, ktorá si už zvykla na luxus po boku nacistického milenca, nemá v pláne vrátiť sa domov a opäť dovoliť rodičom, aby jej diktovali, ako má žiť. Lenže Kat sa nezastaví pred ničím. Je rozhodnutá priviesť sestru naspäť.
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; historické romány; ľúbostné romány