Leto pri jazere - Hunter, Denise; Richterová, Ingrida (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2022)
Mladá hostinská Molly sa zamiluje do samotárskeho autora románov. Keď nájde v múre hostinca dávno stratený list, s Adamom sa rozhodnú nájsť nešťastných milencov a sprostredkovať im zaslúžené rozuzlenie ich príbehu. Adam má však vlastné tajomstvá, ktoré ešte nie je pripravený odhaliť. Minulosť ich doženie, pravda vyjde najavo a Molly s Adamom sa budú musieť rozhodnúť, či je ich láska hodná dôvery.
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; ľúbostné romány