Farská republika diel - Tatarka, Dominik (Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry Bratislava, 1959)
Satirický pohľad na fašistické a ľudácke spojenectvo.
Keywords: romány spoločenské; literatúra slovenská