Geobotanická mapa ČSSR diel Slovenská socialistická republika. Textová časť - Michalko, Ján (SPN Bratislava, 1986)
Príloha: Geobotanická mapa ČSSR : Slovenská socialistická republika. Mapová časť
Keywords: geobotanika; Slovensko; mapy