MUCHA, R; TERLANDAY, L. 1968. Králičie mäso a jeho kuchynská úprava. 1. vyd. Bratislava: Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry.
APA (7th ed.) CitationMucha, R., & Terlanday, L. (1968). Králičie mäso a jeho kuchynská úprava (1. vyd.). Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry.
Chicago Style (17th ed.) CitationMucha, Robert, and Ladislav Terlanday. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1. vyd. Bratislava: Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry, 1968.
MLA (9th ed.) CitationMucha, Robert, and Ladislav Terlanday. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1. vyd. Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry, 1968.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.
