Citácia podľa ISO 690:2022

MUCHA, R; TERLANDAY, L. 1968. Králičie mäso a jeho kuchynská úprava. 1. vyd. Bratislava: Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry.

Citáce podľa APA (7th ed.)

Mucha, R., & Terlanday, L. (1968). Králičie mäso a jeho kuchynská úprava (1. vyd.). Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry.

Citácia podle Chicago (17th ed.)

Mucha, Robert, a Ladislav Terlanday. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1. vyd. Bratislava: Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry, 1968.

Citácia podľa MLA (8th ed.)

Mucha, Robert, a Ladislav Terlanday. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1. vyd. Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry, 1968.

Upozornenie: Tieto citáce sú generované automaticky. Nemusia byť úplne správne podľa citačných pravidiel..