MUCHA, R; TERLANDAY, L. 1968. Králičie mäso a jeho kuchynská úprava. 1. vyd. Bratislava: Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry.
Citáce podľa APA (7th ed.)Mucha, R., & Terlanday, L. (1968). Králičie mäso a jeho kuchynská úprava (1. vyd.). Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry.
Citácia podle Chicago (17th ed.)Mucha, Robert, a Ladislav Terlanday. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1. vyd. Bratislava: Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry, 1968.
Citácia podľa MLA (8th ed.)Mucha, Robert, a Ladislav Terlanday. Králičie Mäso a Jeho Kuchynská úprava. 1. vyd. Slovenské vyd. pôdohospodárskej literatúry, 1968.
Upozornenie: Tieto citáce sú generované automaticky. Nemusia byť úplne správne podľa citačných pravidiel..
