Kniha o vlajkách - Butterfield, Moira, 1960- (Svojtka & Co, 2021)
Publikace provází celým světem, vlajku po vlajce, dozvíme se tak, co nám všechny ty barvy, vzory a symboly sdělují o jednotlivých zemích, jejich dějinách i lidech.