Kniha o vlajkách - Butterfield, Moira, 1960-; Jonová, Lucie, 1972-; Jon, Michal, 1971- (Praha : Svojtka & Co., 2021)
Publikace provází celým světem, vlajku po vlajce, dozvíme se tak, co nám všechny ty barvy, vzory a symboly sdělují o jednotlivých zemích, jejich dějinách i lidech.
Dotisk v roce 2023?
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: úžasné příběhy světových vlajek
Nad názvem: Lonely Planet kids
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: vlajky; štátne vlajky; vexilologie; flags -- countries of the world; state flags; vexilology; znaky štátne; krajiny sveta; popular works; children's literature