Tajný život nacistů : střežená tajemství pohlavárů třetí říše - Roland, Paul, 1959-; Machálek, Ondřej (V Brně : CPress, 2019)
Kniha poodhaluje politický a soukromý život vedoucích nacistických politiků.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: 1933-1945; nacisté -- Německo; sociální chování; sexuální chování; krádeže; politické intriky -- Německo -- 1933-1945; zločiny nacismu -- Německo -- 1933-1945; Nazis -- Germany; social behavior; sexual behavior; thefts; political intrigues -- Germany -- 1933-1945; crimes of Nazism -- Germany -- 1933-1945; literatura faktu; non-fiction