Dar - Steel, Danielle, 1947-; Klas, Štěpán (Praha : Ikar, 1995)
Bestseller, ve kterém se prolíná smutná rodinná tragédie s příběhem šestnáctileté dívky, tvrdě platící za svou naivitu.
Dotisk 1997
Vydáno ve spolupráci s Knižním klubem
Keywords: americká literatura; americké romány; romány pro ženy