BRILLAT-SAVARIN, J, et al. 1987. Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení: Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. 1. vyd. Bratislava: Tatran.
APA (7th ed.) CitationBrillat-Savarin, J., Gálová, M. M., Mallá, A., Vantuch, A., Blažo, P., & Moravčík, Š. (1987). Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení: Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom (1. vyd.). Tatran.
Chicago Style (17th ed.) CitationBrillat-Savarin, Jean-Anthelme, Mária Marta Gálová, Alexandra Mallá, Anton Vantuch, Pavol Blažo, and Štefan Moravčík. Fyziológia Chuti Alebo Úvahy O Gastronomickom Umení: Dielo Teoretické, Historické a Súčasné, Venované Parížskym Gastronómom. 1. vyd. Bratislava: Tatran, 1987.
MLA (9th ed.) CitationBrillat-Savarin, Jean-Anthelme, et al. Fyziológia Chuti Alebo Úvahy O Gastronomickom Umení: Dielo Teoretické, Historické a Súčasné, Venované Parížskym Gastronómom. 1. vyd. Tatran, 1987.
