Grand Empire Sitten und Unsitten der Napoleonzeit - Markov, Walter; Keisch, Claude (Edition Leipzig Leipzig, 1984)
Veľkolepý empír
Mravy a zlozvyky Napoleonských čias
Víchrica v dejinách sveta
Keywords: 1789 - 1815 -- empír, maliarstvo, spoločnosť; Napoleon -- cisár -- Francúzsko