Starožitný nábytek : (údržba a opravy) - Medková, Eva; Bohmannová, Andrea (Polytechnická knižnice, 1985)
Kniha zoznamuje s údržbou a opravami starožitného nábytku. Úvodná časť je venovaná stručnému popisu