Vazby pletenin - Kočí, Vladimír (SNTL, 1980)
Kniha sa zaoberá štruktúrami všetkých druhov pletenin, charakterizuje ich vlastnosti pri rôznom prevedení viazania rieši rozdelenie všetkých viazaní pletenin, vymedzuje terminológiu a spôsob zakreslovania viazania a uvádza všetky viazania pletenin podľa ich zaradenia. Tým vytvára teoreticky zdôvodnené jednotné podklady pre modernú pletiarsku technológiu. Je určená majstrom a technikom pletiarskeho priemyslu, návrhárom a ako učebná pomôcka študentom všetkých typov pletiarskych odborných škôl.