Prehľad lepidiel - Komárek, Zdeněk (Edícia chemickej literatúry, 1986)
Kniha poskytuje prehľad našich a zahraničných lepidiel a ich výrobcov. V prvej časti uvádza rozdelenie lepidiel a ich charakteristické vlastnosti vyplývajúce z chemického zloženia. V druhej časti sú lepidlá usporiadané v abecednom poradí. Pri každom lepidle sú najdôležitejšie informácie (obchodné označenie, báze lepidla, výrobca, aplikácie, spotreba, príp. počet zložiek, odolnosť proti zvýšeným alebo zníženým teplotám, stupeň horľavosti a iné.)Určená je pracovníkom vo výrobných podnikoch, výskumných ústavoch, vo výrobných a oprávárenských družstvách a domácim majstrom.