Ausgewählte Dokumente zur Migration der Burgenländischen Kroaten im 16. Jahrhundert - Palffy, Géza; Pandžić, Miljenko; Tobler, Felix (Hrvatski kulturni i dokumentarni centar, 1999)
k obálke pripojená Mapa osídlenia Burgenlandských Chorvátov kedysi a dnes od Josipa Breua.