Ausgewählte Dokumente zur Migration der Burgenländischen Kroaten im 16. Jahrhundert - Palffy, Géza; Pandžić, Miljenko; Tobler, Felix; Ivancsics,Martin (Hrvatski kulturni i dokumentarni centar Eisenstadt/Željezno, 1999)
k obálke pripojená Mapa osídlenia Burgenlandských Chorvátov kedysi a dnes od Josipa Breua.
Mapa osídlenia Burgenlandských Chorvátov kedysi a dnes.
Keywords: historické dokumenty -- sťahovanie Chorvátov -- 16. st. -- Burgenland