Moja Biblija u slika Velika knjiga o Bogu i ljudi - Beck, Eleonore; Konig, Paul; Berlaković, Mirko; Berlaković, Zorka Kinda; Buranić, Helene (Hrvatski kulturni i dokumentarni centar Eisenstadt/Željezno, 2004)
biblia ilustrovaná pre deti
Kniha je preložená do gradiščanskej chorvátčiny.
Keywords: biblické texty -- ilustrovaná biblia pre deti -- Rakúsko; Rakúsko