Književnost gradišćanskih Hrvata od XVI. stoljeća do 1921 - Benčić, Nikola; Šešelj, Stjepan (Sekcija Društva hrvatskih književnika i Hrvatskog centra P.E.N. a za proučavanje književnosti u hrvatskom iseljeništvu Zagreb, 1998)
Literatúra, história, chorvátska menšina
Keywords: chorvátska literatúra -- história literatúry od 16. stor. do 1921 -- Burgenland - Gradišće; gradišćanski Chorváti