U službi naroda - Blazović, Augustin (Silvija Wallner a Djelatna zajednica hrvatskih komunalnih političarov, 2004)
Autobiografia chorvátskeho kňaza Augustina Blazovića žijúceho v Rakúsku v nemecko-chorvátskej mutácii.