U službi naroda - Blazović, Augustin; Wallner, Silvija (Eisenstadt Silvija Wallner a Djelatna zajednica hrvatskih komunalnih političarov, 2004)
Autobiografia chorvátskeho kňaza Augustina Blazovića žijúceho v Rakúsku v nemecko-chorvátskej mutácii.
Keywords: rakúska próza -- autobiografia Augustína Blazovića -- Rakúsko; Burgenland - Gradišće