Volám sa, teda som : chorvátsky onomastikón Devínskej Novej Vsi - Pokorný, Viliam (Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku, 2010)
Prehľad o rozmiestneníhistorických devínskonovoveských priezvisk v súčasnom Chorvátsku.