Volám sa, teda som chorvátsky onomastikón Devínskej Novej Vsi - Pokorný, Viliam; Kursar Vuksanović, Maria (Bratislava-Devínska Nová Ves Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku, 2010)
Prehľad o rozmiestneníhistorických devínskonovoveských priezvisk v súčasnom Chorvátsku.
Chorvátske priezviská v DNV, osobné mená, chorvátske miestne názvy v DNV ...
Keywords: chorvátske priezviská, osobné mená, prímená, chorvátske toponymá -- 16. stor. - 21. stor. -- Devínska Nová Ves -- lingvistika; rodné mená; toponymá; Cultural relations; chorvátčina; onomastika; Croatian language; Surnames; Onomastics; Geographical names; Chorvátsko -- kultúrne vzťahy; Croatia -- cultural relations; Devínska Nová Ves (Slovakia) -- cultural relations; Devínska Nová Ves (Slovensko) -- kultúrne vzťahy