Rič tr drivo : Drivoriz. Posluovice z Djevinskoga Novoga sela. Pretljače, kuhače, loparice.. - Pokorný, Viliam (Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku, 1991)
Hrvati - 450 liet v Nuovom seli 1541-1991. Publikácia Rič tr Drivo bola vydaná k výstave 450. výročie príchodu Chorvátov do Devínskej Novej Vsi.