Rič tr drivo Drivoriz. Posluovice z Djevinskoga Novoga sela. Pretljače, kuhače, loparice... - Pokorný, Viliam (Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku Bratislava - Devínska Nová Ves, 1991)
Hrvati - 450 liet v Nuovom seli 1541-1991. Publikácia Rič tr Drivo bola vydaná k výstave 450. výročie príchodu Chorvátov do Devínskej Novej Vsi.
Podpis autora s venovaním J. Klačkovi
Keywords: Výstava Chorváti - 450 rokov v Devínskej Novej Vsi 1541-1991. Príslovia vrezané do dreva; menšina chorvátska -- príslovia a porekadlá -- 1541 - 1991 -- Devínska Nová Ves