Znameniti i zaslužni gradišcanski Hrvati - Meršić ml., Martin; Benčić, Nikola (Pazin Čakavski sabor, 1972)
Chorváti v Rakúsku, významné osobnosti gradiščanských Chorvátov
s. 117-121 Index významných gradiščanských Chorvátov
Keywords: chorvátska menšina -- osobnosti gradiščanských Chorvátov -- Rakúsko