Pet stoljeća hrvatske književnosti 6 Novela od stanca, Tirena, Skup, Dundo Maroje - Držić, Marin; Ratković, Milan (Matica Hrvatska Zora Zagreb, 1962)
Tirena, Skup, Dundo Maroje
Keywords: chorvátska literatúra -- história -- 16. st. -- Chorvátsko; Chorvátsko -- literatúra chorvátska