Hrvatska Ladža : Izbor pjesničkih i proznih tekstova, te dokumenata o stvaranju neovisne, suverene države Hrvatske i o Domovinskom ratu 1990.-1992. II. Dio - Pandžić, Vlado; Petrač, Božidar (Alfa, 1996)
Výber