Hrvatska Ladža Izbor pjesničkih i proznih tekstova, te dokumenata o stvaranju neovisne, suverene države Hrvatske i o Domovinskom ratu 1990.-1992. II. Dio - Pandžić, Vlado; Petrač, Božidar (Alfa Zagreb, 1996)
Výber
Výber prózy, poézia a ďalších textov s tematikou budovania samostatného suverénneho štátu Chorvátska i o Domovinskej vojne. Predstavujú Chorvátsko v rokoch 1990 - 1992, jeho Kalváriu a jej znovuzrodenie.
II. diel
Keywords: chorvátska literatúra -- vojnová literatúra -- 1990-1992 -- Chorvátsko