Rič k riči - Slovo dalo slovo : Parémie v chorvátskom nárečí Devínskej Novej Vsi - Pokorný-Tica, Viliam (Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku, 2012)
Výber frazeologických jednotiek z chorvátskeho nárečia v Devínskej Novej Vsi.