Rič k riči - Slovo dalo slovo Parémie v chorvátskom nárečí Devínskej Novej Vsi - Pokorný-Tica, Viliam; Klačka, Jozef; Daničová, Jozefína (Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku Bratislava - Devínska Nová Ves, 2012)
Výber frazeologických jednotiek z chorvátskeho nárečia v Devínskej Novej Vsi.
Keywords: príslovia, porekadlá v chorvátskom nárečí -- menšina chorvátska -- Devínska Nová Ves