Ariadnina niť - Tarle, Tuga; Čellárová, Ivana; Galisová, Lýdia; Kamenická, Marianna (AnaPress Bratislava, 2017)
Dvadsať životných príbehov autorky - diplomatky z rôznych kútov sveta od Austrálie až po Južnú Ameriku.
Preložené z chorvátskeho originálu Ariadnina nit
Zbierka 20 noviel zo súčasného života autorky z domova i zo sveta
Keywords: chorvátska próza -- novely -- 20.-21. stor -- Chorvátsko; Chorvátsko; Preklad do slovenčiny