Janičini praznici - Jakubcová, Danica; Klein, Milan (Chorvátsky kultúrny zväz na Slovensku Bratislava, 2020)
Zbierka básní a poviedok pre deti v chorvátsko-slovenskej mutácii. V knihe je voľne priložená príloha
brožovaná Omaľovánky 12 s.
Keywords: literatúra detská -- chorvátska literatúra -- Slovensko; poézia a poviedky