Mimo služby - Cannell, Stephen J., 1941-2010 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Detektíva Shana Scullyho zobudí uprostred noci vyzváňanie telefónu: Barbara Molarová, žena jeho bývalého partnera, ho naliehavo prosí, aby ju ochránil pred násilníckym manželom, ktorý sa jej vyhráža zabitím