Odrazená strela - Brown, Sandra, 1948- (SKN, 2011)
Detektív policajného oddelenia v Savannahu Duncan Hatcher má vyšetrovať okolnosti prípadu muža, ktorého zastrelili v dome sudcu Lairda. Na prvý pohľad sa zdá, že prípad je jasný ...