Miesta v sieti - Šikulová, Veronika, 1967-; Dolanská, Jana; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (Slovart Bratislava, 2012)
Osudy troch žien jednej rodiny, starej mamy Jolany, jej dcéry Alice a vnučky Verony, ktorá sa pohľadom na ich smutné, no statočné životy snaží vyrovnať so svojimi smútkami a zmätkami a nájsť vďaka nim svoje "miesto v sieťach" a rovnováhu v sebe. Spoveď silných žien, ktoré v momente, keď všetko strácajú a ostávajú na všetko samy, musia nájsť odvahu žiť ďalej a starať sa o svojich blízkych
Pre nevidiacich a slabozrakých