Výber zo spisov I Biblické postavy: Jozef Egyptský. Námaz Sýrsky. Abigajil Karmelská. Lótova žena. Kráľovná zo Sáby - Royová, Kristína, 1860-1936; Lapšanský, Jozef (CIRKEVNE NAKLADATELSTO BRATISLAVA, 1990)
V tomto výbere ide výlučne o starozmluvné postavy, autorka na pozadí ich životných príbehov vedie čitateľa nakoniec vždy ku Kristovi.
Keywords: slovenská literatúra