Hriechy lásky - Balogh, Mary, 1944-; Drotárová, Beáta (SS BRATISLAVA, 2004)
Keď sa driečny lord Alleyne Bedwyn po páde z koňa na bojovom poli preberie v nevestinci, nemá potuchy, ako sa ta dostal ani kto je. Vie iba, že krásna Rachel, ktorá ho vrátila do života, musí byť jeho. Mladá žena má však vlastné plány, ktoré nesmie zmariť ani láska
Načítala: Beáta Drotárová
Pre nevidiacich a slabozrakých