Všetko alebo nič: príbeh pokračuje - Urbaníková, Eva, 1976-; Krišková, Jitka (EVITA PRESS BRATISLAVA, 2009)
Linda, Vanda a Jakub nie sú vymyslené postavy. Chodia medzi nami, ďalej sa boria so svojimi životmi a je len otázka času, kedy si znovu vypýtajú prechodné bydlisko v knižke ...
Načítala: Jitka Krišková
Pre nevidiacich a slabozrakých