Biely kamienok - Linde, Gunnel; Hujdič, Tibor; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (MLADE LETA BRATISLAVA, 1974)
Príbeh malého dievčatka - o Fii a Hampusovi
Pre nevidiacich a slabozrakých