Vraždiť je hračka - Christie, Agatha, 1891-1976 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Policajt Fitzwilliam sa vo vlaku zoznámi so zhovorčivou starou dámou. Tá má namierené do Scotland Yardu, lebo v jej mestečku Wychwood sa vraj dejú strašné veci...