Kód 9 - Banáš, Jozef, 1948-; Cibula, Peter; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (IKAR BRATISLAVA, 2010)
Dobrodružstvo, ktoré zažijeme, neprináša len atmosféru exotiky, ale vedie do hĺbky človečenstva, teda do mužského a ženského spôsobu ľudského bytia. Kód 9 je príbeh aj o hľadaní a objavovaní dôstojnosti a poslania ženy
Pre nevidiacich a slabozrakých