Šesť mŕtvych na ceste do Mníchova - Puzo, Mario, 1920-1999 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Román sa zaoberá problematikou tajných služieb, politických praktík a úskokov v čase nastupujúcej studenej vojny v Nemecku. Michael Rogan, bývalý člen americkej tajnej služby, si zaumienil, že sa poráta s nacistami, ktorí ho v Mníchove krátko pred koncom vojny mučili