O druhej v malej telocvični - Revajová, Toňa, 1948- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Tretiak Daniel najradšej zo všetkého hrá futbal, ale teraz nemôže. Je chrípka a snehová kalamita. Jeho spolužiačka Baška chodí na tanečný odbor Školy umenia. Učiteľka tanca Matilda chce na akadémiu Školy umenia naštudovať muzikál Pomáda, ale potrebuje minimálne jedného chlapca a Baška je presvedčená, že Daniel to zvládne. Veď videla, ako na školskom dvore cifruje s loptou...